Nieuws

Actief worden voor Warmwolde? Kom dinsdag langs!

Datum: 31-8-2023

Komende dinsdagavond is er een avond in de Dorpskamer in Zuidwolde. Mensen die zich eerder hebben aangemeld om actief te worden hebben al een persoonlijke uitnodiging gekregen, maar mocht je ook interesse hebben om actief te worden voor de cooperatie dan ben je van harte welkom. Graag nemen we de tijd om met jou en andere geïnteresseerden te brainstormen over de concrete invulling van jouw betrokkenheid bij Warmtecoöperatie Warmwolde U.A. We willen graag horen waar jouw interesses en vaardigheden liggen, zodat we je kunnen voorzien van een rol die goed bij je past.

Datum: 5 september 2023 Tijd: 19.30

Locatie: 

De Dorpskamer

Locatie IKC 't Groenland, Van Berumstraat 2, 9785 BG Zuidwolde

Deze bijeenkomst biedt ook de gelegenheid om andere enthousiaste mensen te ontmoeten die zich actief hebben aangemeld voor de coöperatie. Samen kunnen we ideeën uitwisselen, ervaringen delen en een sterke coöperatie vormen die zich inzet voor de energietransitie van Zuidwolde.

Dus ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van het nieuwe bestuur of om op een andere manier bij te dragen, meld je dan nu aan! We zijn op zoek naar mensen van alle achtergronden en leeftijden die betrokken zijn bij de toekomst van Zuidwolde.

Samen kunnen we de stap zetten naar een duurzame en aardgasvrije toekomst voor ons dorp. Aarzel niet en neem contact met ons op via info@warmwolde.nl. We horen graag van je!