Nieuws

Bestuursleden gezocht!

Datum: 1-5-2023

Warmtecoöperatie Warmwolde U.A. is op zoek naar nieuwe bestuursleden om het oprichtingsbestuur te vervangen. Als een belangrijke speler in de ontwikkeling van het warmtenet in Zuidwolde, is het cruciaal dat we een bestuur vormen dat een goede afspiegeling is van de mensen die in dit mooie dorp wonen. Daarom doen we een beroep op u om ons te helpen bij het vormen van een nieuw bestuur.

Het bestuur wordt zoveel mogelijk ondersteund door de projectleider Aardgasvrij Zuidwolde, zodat het bestuur voornamelijk als sparringpartner kan fungeren en mee kan denken over oplossingen om Zuidwolde aardgasvrij te maken. We willen graag een groot bestuur vormen, maar ook mensen die niet in het bestuur willen zitten maar wel actief willen meedenken, zijn van harte welkom om zich aan te melden.

We willen graag eind mei bij elkaar komen om de mogelijkheden te bespreken, zodat we zo snel mogelijk een algemene ledenvergadering kunnen organiseren en een nieuw bestuur kunnen voorstellen.

Bovendien zal een deel van het huidige oprichtingsbestuur aanwezig zijn op de bijeenkomst, zodat nieuwe kandidaten hen kunnen bevragen over het tijdsbeslag, de verantwoordelijkheden en andere belangrijke zaken. Op die manier kunt u een goed beeld krijgen van wat het betekent om deel uit te maken van het bestuur van Warmtecoöperatie Warmwolde U.A. en kunt u een weloverwogen beslissing nemen over uw mogelijke betrokkenheid.

We streven ernaar om voor de zomer een algemene ledenvergadering te laten plaatsvinden.

Dus als u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van het nieuwe bestuur of om op een andere manier bij te dragen, meld u dan nu aan! We zijn op zoek naar mensen van alle achtergronden en leeftijden die betrokken zijn bij de toekomst van Zuidwolde.

Samen kunnen we de stap zetten naar een duurzame en aardgasvrije toekomst voor ons dorp. Aarzel niet en neem contact met ons op via info@warmwolde.nl. We horen graag van u!