Nieuws

Stagiairs stellen zich voor...

Datum: 14-3-2023

Even voorstelen

Komende tijd lopen er twee stagiairs rond in Zuidwolde. Zij zullen onderzoek doen naar de technische mogelijkheden om de woonboten in Zuidwolde aardgasvrij te maken. Hieronder stellen ze zich voor:

Stefan Dijk

Mijn naam is Stefan Dijk en ik studeer hbo-werktuigbouwkunde aan de Hanzehogeschool. Voor ingenieursbureau Tebodin heb ik 9 maanden gewerkt als ingenieur, waarbij ik projecten heb uitgevoerd voor de Gasunie. Voor de Gasunie heb ik bijvoorbeeld een bijdrage geleverd aan meerdere waterstofprojecten, denk hierbij aan het in kaart brengen van aardgasleidingen die voor waterstof gebruikt kunnen worden of technische tekeningen maken voor de nodige installaties.

Voor de rest heb ik 5 maanden in Duitsland aan de Universiteit van Oldenburg vakken gevolgd op het gebied van duurzame energie technologie en mijn plan is ook om aan deze universiteit verder te studeren op het gebied van duurzame energie. Mijn doel is ook om een specialist te worden op het gebied van energietechniek. 

Natuurlijk ben ik niet alleen maar bezig met school en werk. Ik ben erg sociaal en maak gemakkelijk een praatje. Ik speel graag bordspelletjes met vrienden! Inmiddels speel ik al 5 jaar de piano, waarbij ik graag improviseer en klassieke stukken speel. Als sport doe ik fitness en dit doe ik ongeveer 4 á 5 keer per week in Groningen. Verder zijn mijn hobby’s: Parfum verzamelen, schaken boeken lezen en reizen.

Denise van der Werf

Mijn naam is Denise van der Werf. Ik zit in mijn derde jaar van mijn opleiding (Facility Management op Hanzehogeschool Groningen) en op dit moment zit ik in mijn stageperiode.

Als stageopdracht mag ik meewerken aan een leuke en interessante opdracht in Zuidwolde. Ik mag namelijk mee helpen aan een onderzoek dat de woonboten betreft. Een onderzoek naar de mogelijkheden om de woonboten in Zuidwolde te verduurzamen.
Hierbij ga ik me vooral bezig houden met de communicatie, organisatie  en planning. Ik ben enthousiast en kijk er naar uit om aan de slag te gaan en u te ontmoeten